MISTERELE DOMNULUI PARKINSON

   Avem plăcerea să vă aducem la cunoștință că în luna decembrie, mai exact pe 14 decembrie 2022, ASOCIAȚIA BOLNAVILOR DE PARKINSON ȘI A ALTOR AFECȚIUNI NEUROLOGICE DEGENERATIVE „SUFLETUL LALELELOR” DIN JUDEȚUL BOTOȘANI împlinește cinci ani de activitate. Pentru a marca frumusețea celor cinci ani petrecuți în slujba persoanelor diagnosticate cu boala Parkinson, Alzheimer, demență, scleroză multiplă, vom organiza evenimentul național, MISTERELE BOLII PARKINSON, desfășurat între 9 și 11 decembrie 2022, la Hotelul Rapsodia City Center din Botoșani. În prima zi, pe data de 9 decembrie, începând cu ora 11.00 va avea loc o conferință națională la care lectori vor fi: medici, psihologi, logopezi, specialiști în TAI CHI, tangoterapie, nutriție, kinetoterapie, ergoterapie. Evenimentul acestei zile va continua cu o lansare de carte, MISTERELE DOMNULUI PARKINSON, carte care cuprinde noutăți despre boală, articole semnate de specialiști în diferite domenii, povești de viață ale persoanelor diagnosticate cu boala Parkinson. Va urma o masă rotundă, o sesiune de dezbateri, unde participanții la eveniment vor pune întrebări și vor primi răspunsuri de la lectorii invitați. Ziua se va încheia cu un moment artistic. Pe 10 decembrie, între orele 9.00-12.00 și 15.00- 18.00 se vor desfășura ateliere de lucru pentru persoanele diagnosticate cu boala Parkinson, ateliere de creativitate, de dezvoltare personală, de nutriție, de activare a resurselor fizice, de regăsire a forțelor. Continuăm aceste ateliere, pe data de 11 decembrie, între orele 9.00-11.00. Sperăm ca acest eveniment să răspundă nevoilor persoanelor diagnosticate cu boala Parkinson, să le fie de un real ajutor. Toți participanții vor primi un exemplar al cărții lansate. Ca de fiecare dată, alături de noi sunt generoșii sponsori, cei ce au contribuit la organizarea acestui proiect și cărora le mulțumim: STADA ROMÂNIA, VLĂSIE COMPANY, HEALTHY CLEANING CONCEPT SRL- CASA PARFUMURILOR.

   Am fi onorați să vă avem alături de noi, sperând că veți răspunde afirmativ invitației noastre. Vă rugăm să confirmați participarea la numărul de telefon 0754390314 sau pe email sufletullalelelor@gmail.com, până la data de 1 decembrie 2021.

NORMALITATEA DIN VIAȚA MEA 

Comunicat de presă

Asociația bolnavilor de parkinson și a altor afecțiuni neurologice degenerative „SUFLETUL LALELELOR” din județul Botoșani organizează în perioada 21-25 iunie, în localitatea Frumosu, județul Suceava, Școala de vară a persoanelor diagnosticate cu boala Parkinson și a aparținătorilor acestora, ”Normalitatea din viața mea”, ediția a II-a.

Îmbunătățirea calității vieții, informarea legislativă privind persoanele cu dizabilități, îmbunătățirea sănătății fizice și psihice a beneficiarilor sunt obiectivele majore ale asociației, toate acestea fiind închegate în acest proiect prin cursuri și activități diverse: nutriție, kinetoterapie, TAI CHI, dezvoltare personală, grup psihoterapeutic, cunoaștere și înțelegere legislație specifică

Într-un cadru natural mirific, 34 de persoane, beneficiari și specialiști (voluntari ai organizației), vor atinge normalitatea bolii Parkinson, vor scrie noi pagini în volumul existenței lor.

Toate acestea se vor desfășura datorită sponsorilor care ne sunt mereu aproape, aducând raze de speranță și lumină pe cerul plin de greutăți a bolii Parkinson: STADA M&D SRL și HEALTHY CLEANING CONCEPT SRL.

Persoana de contact pentru detalii: Zagavei Emilia-Paula - Președinte, telefon 0754390314, email: sufletullalelelor@gmail.com.