ASOCIAȚIA BOLNAVILOR DE PARKINSON ȘI A ALTOR AFECȚIUNI NEUROLOGICE DEGENERATIVE „SUFLETUL LALELELOR” VĂ INFORMEAZĂ DESPRE:


RAPORT DE ACTIVITATE 2024

4-14 martie 2024- În parteneriat cu SPITALUL DE RECUPERARE „SFÂNTUL GHEORGHE” DIN BOTOȘANI, ASOCIAȚIA BOLNAVILOR DE PARKINSON ȘI A ALTOR AFECȚIUNI NEUROLOGICE DEGENERATIVE „SUFLETUL LALELELOR” a desfășurat proiectul CONVIEȚUIREA CU BOALA PARKINSON. Echipa noastră de specialiști voluntari ne-au fost alături: psiholog Mihaela Drăgan, psiholog Raluca Oprea, nutriționist Florin Gavril. Sponsor al proiectului STADA ROMÂNIA.

Raport activitate 2023 

Linkul întâlnirii: https://us02web.zoom.us/j/5785407445.

30.12.2023- BILANȚ DE AN- eveniment online.

Raport activitate 2022

      9 decembrie - Conferința națională MISTERELE BOLII PARKINSON, acreditată cu șase credite EMC. Lansarea cărții MISTERELE DOMNULUI PARKINSON. Moment artistic susținut de d-na Mariana Ichim Hodan, d-na Alina Huțu și Corul Sfântul Ioan Vozevitul. 

      10 decembrie - Ateliere de lucru: nutriție, dezvoltare personală, Tai Chi. Seară folk: Corina și George Nica.

      11 decembrie - Ateliere de lucru: nutriție, dezvoltare personală, Tai chi.

Sponsori: STADA ROMÂNIA , VLĂSIE COMPANY SRL, HEALTHY CLEANING CONCEPT SRL.

Raport activitate 2021

În cadrup proiectului național LALELE ÎN MIȘCARE s-au achiziționat și trimis beneficiarilor 86 de minibiclete de recuperare, 8 stepere, 10 centuri de masaj cervical, 25 de aparate de masaj din lemn, pentru picioare. 

Am organizat strângere de fonduri și am achiziționat un triciclu electric și o bicicletă eliptică pentru o persoană diagnosticată cu scleroză multiplă.

Raport activitate 2020

14 decembrie 2020, trei ani de la înființarea asociației. Pachete alimentare distribuite persoanelor diagnosticate cu boala Parkinson.

Raport activitate 2019

Raport activitate 2018

14 decembrie 2018- UN AN DE ACTIVITATE AL ASOCIAȚIEI BOLNAVILOR DE PARKINSON ȘI A ALTOR AFECȚIUNI NEUROLOGICE DEGENERATIVE „SUFLETUL LALELELOR” DIN JUDEȚUL BOTOȘANI. Eveniment desfășurat în sala George Enescu a Hotelului Rapsodia din Botoșani. Persoanele diagnosticate cu boala Parkinson și aparținătorii acestora au fost colindați de un grup de copii și au primit daruri de Crăciun din partea SC VLĂSIE COMPANY SRL.

Raport activitate 2017