Fără ajutorul vostru visurile noastre rămâneau doar visuri...

STADA ROMÂNIA este parte integrantă a grupului STADA ARZNEIMITTEL AG, una dintre principalele companii farmaceutice din Germania. În România, STADA este prezentă prin reprezentanță locală, STADA M&D SRL. Produsele farmaceutice STADA sunt prezente în aproape toate farmaciile din țară, distribuția companiei având acoperire națională. 

VLĂSIE COMPANY SRL este o societate comercială înfiinţată în anul 2010, ce activează în industria prelucrării laptelui. Cu o suprafaţă de 310mp şi 15 angajaţi, fabrica are o capacitate de prelucrare de cca 10000 litri de lapte pe zi. Vlasie Company deţine toate certificatele şi autorizaţiile necesare funcţionării, inclusiv certificatul FSSC 22000. „Viziunea noastră este de a păstra, proteja, produce şi promova gustul şi renumele produselor de odinioară, susţinând ţăranul autohton şi economia românească.” 

HEALTHY CLEANING CONCEPT SRL- CASA PARFUMURILOR .       Brand-ul Casa Parfumurilor s-a născut din necesitatea umplerii unui gol din piaţa  românească. Prin activitatea brand-ului nostru, dorim să acoperim tot segmentul de parfum ambiental (casă, maşină, birou, clădiri), diferenţiindu-ne de companiile care vizează doar câte un segment. Am început prin a aduce în România, în 2013, brand-ul Fresh Products US / Fre-Pro  Cehia dintr-o curiozitate. Aflându-ne la Varşovia la Târgul ISSA, ce promovează detergenţi şi echipamente de curăţenie, am vizitat acest stand de odorizante. Ne-am îndrăgostit de produsele lor şi am început o frumoasă colaborare.RAIL FORCE S.R.L. BRAȘOV este o societate cu capital, exclusiv privat, specializată în transporturi de marfă şi operaţiuni de manevră feroviară, care a fost înfiinţată în anul 2008, în municipiul Braşov. 

EU.TRA.LOG.REMI este o companie cu capital social românesc deținut în totalitate, care activează pe piața europeană de transport din anul 2004.  VALERICA PROD SRL - Supermarket în Călărași. Magazin bine aprovizionat, cu produse de calitate și prețuri accesibile. CMI DR CUCURUZAC FLORENTINA

- medic de familie în orașul Săveni.


Desitin Arzneimittel este o companie farmaceutică ce are o experiență de peste 100 de ani în tratamentul afecțiunilor neurologice și psihiatrice. Compania deține cel mai larg portofoliu în domeniul epilepsiei precum și cele mai avansate forme farmaceutice. Prin elaboarea formelor farmaceutice inovatoare, compania are ca prim scop asigurarea de beneficii semnificative atât pentru pacienți cât și pentru medici.

Perseverenta, pasiunea si dedicarea sunt motoarele care ne definesc activitatea de peste 25 de ani si care, alaturi de principiile pe care ne-am angajat sa le respectam inca de la infiintarea, in 1995 – CALITATE, ECHIPA, DEZVOLTARE – ne-au transformat in cel mai dinamic producator roman din aria medicala: producator de medicamente, dispozitive medicale, suplimente alimentare si dermatocosmetice.

In activitatea noastra suntem mereu inspirati de pacienti pentru a crea produse inovative adecvate nevoilor acestora. Tocmai de aceea, punem intotdeauna pret pe inovatie si cercetare, avand o echipa formata din specialisti in farmacie, medicina, biochimie si bioinginerie medicala. Impreuna, am creat, dezvoltat si produs peste 100 de produse care acopera 15 arii terapeutice.”

Sarantis România, fondată în 1996, este unul din liderii pieței de bunuri de larg consum, care oferă produse recunoscute în categoriile de Produse de Îngrijire Personală, Cosmetice Selective, Produse de Uz Casnic și Produse pentru Sănătate și Îngrijire.

Sarantis România face parte din Grupul Sarantis.

Sarantis Group este o companie multinațională de produse de larg consum, cu o amprentă geografică în continuă expansiune și branduri de top.


S.C. VET GENERAL CONSULTING S.R.L. Activități specializate de curățenie a clădirilor, mijloacelor de transport, mașini și utilaje industriale. 

 

Într-o lume aflată în continuă mișcare, în care valorile se schimbă de la o zi la alta, iar căutările cotidiene sunt, în cea mai mare parte, legate de rezolvarea problemelor materiale, trebuie să ne îndreptăm sufletul și privirea către semenii noștri mai puțin norocoși, încercând să le venim în ajutor fără ca aceștia să se simtă umiliți. Trebuie să facem acest lucru pentru că „a ajuta” este cel mai frumos mod de a trăi și singurul în care ne putem hrăni corect spiritul. Oricât de mult succes am avea, nu ne putem consuma fericirea într-o lume de oameni nefericiți, dar putem face ca fericirea să se hrănească din bucuria de pe chipurile oamenilor pe care-i ajutăm. PRAXIS MEDVET LIFE SRL

Cabinet de îngrijire veterinară.

Asociația Casa Ioana oferă servicii femeilor și copiilor care se confruntă cu violența domestică și lipsa unui adăpost. Deși violența în familie este una dintre principalele cauze ale „lipsei de adăpost” , nu toate femeile și copiii care rămân fără locuință suferă din cauza violenței în familie. Deși sprijinul nostru psihosocial este similar pentru ambele categorii – sprijin pentru accesul la muncă, îngrijirea copiilor și locuințe la prețuri accesibile – recunoaștem că securitatea și siguranța reprezintă o preocupare majoră pentru cei care părăsesc o situație de violență domestică. Pentru a le îndeplini, Casa Ioana colaborează cu Divizia de Securitate a BGS, care asigură monitorizare și intervenție 24 de ore în centru. 


Nexus Media este o fimă privată specializată în dezvolta solutii software pentru afaceri.

BASF furnizează o gamă largă de materii prime pentru aproape toate industriile. Principalele noastre domenii de activitate includ Substanțele chimice, Produsele pentru protecția plantelor, Produsele chimice pentru construcții, Plastifianții, Poliuretanii, Dispersiile și pigmenții, Produsele pentru industria hârtiei, detergenților și a consumabilelor pentru curățenie, Produsele pentru industria petrochimică și rafinării, Produsele pentru nutriția umană și animală. 
CROITOR DAVID INTREPRINDERE INDIVIDUALĂ- pictor.

Fă Bine! este un ecosistem care facilitează implicarea în comunitate și realizarea de fapte bune, conectând pe cei care au nevoie de ajutor cu cei care au resursele necesare să ajute.


TEVA PHARMACEUTICALS 

Misiunea noastră este aceea de a fi lider mondial în domeniul medicamentelor generice și biofarmaceutice, îmbunătățind viețile pacienților din întreaga lume. De peste un secol, furnizorii de servicii medicale, pacienții și cadrele medicale folosesc medicamentele Teva. Teva este lider mondial în industria farmaceutică datorită portofoliului de peste 3.500 de produse pe care îl deține, in cele peste 60 țări în care compania activează. În fiecare zi, aproape 200 de milioane de oameni din întreaga lume iau un medicament Teva. 


CARMANGERIA STEJARUL- BOTOȘANI

Preparate tradiționale de carne de o calitate excepțională.